cum pot sa fac sa imi schimb locul de munca in cadrul aceleiasi institutii dar seful actual nu-mi semneaza cererea de transfer ...............cine ma poate ajuta............?
am nevoie de ajutor urgent
Sigur ca exista libertatea muncii clar aratata prin mai multe legi (romane sau comunitare...), de ex: CM art 3 (2) "Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei..." sau (3) "Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca...".
Nu va poate nimeni tine cu forta intr-un loc de munca......
sa va explic mai detaliat:sotul meu lucreaza intr-un spiatal de 17ni ca as medical,iar acum vrea sa plece din sectia respectiva in alta sectie ,managerul a spus ca este de acord daca sefii de sectie se inteleg,iar medicul sef de sectie unde vrea sa plece este de acord
actualul sef este suparat si chiar afirma ca si ,,barfa,,ca n-o sa-i semneze cererea ,ce sa facem?
chiar as avea nevoie de cat mai multe articole sau legi din codul muncii ca sa pot sti pe ce pozitie suntem ,si sa avem o sustinere
varog sa ne ajutati! multumesc
Asa cum aratam mai sus, principiile legii muncii arata ca nimeni nu poate fi tinut cu forta intr-un loc de munca. Totusi, eu nu am mai auzit pana acum de vreo cerere de chemare in judecata pentru refuzul sefului de sectie de a semna o mutare intr-o alta sectie.
Cel mai bine ar fi sa se rezolve pe cale amiabila: noul sef de sectie (cel care il accepta pe sotul d-vs) sa vorbeasca cu seful actual si sa-i spune ca are nevoie de serviciile sotului.
O alta solutie ar fi sa vorbiti du directorul spitalului....
Transfer
buhum
Sotul meu este asistent medical de 17 ani intr-un spital,si doreste sa-i schimbe locul de munca intr-o alta sectie a aceluiasi spital
ce poate face in cazul ... (vezi toată discuția)