avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calcul taxa cimitir
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calcul taxa cimitir

As dori sa știu cum se calculează taxa de cimitir pentru un cavou/ capela in care sunt mai multe cripte si mai multi concesionari și dacă eventualele taxe vechi neplătite se prescriu dupa un timp.

Alte discuții în legătură

Vanzare cavou cimitir bellu brindushap brindushap Buna ziua. Mama mea a mostenit o jumatate dintr-un cavou cu 3 cripte in cadrul cimitirului Bellu din Bucuresti. Nelocuind in Bucuresti ar dori sa vanda partea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu dreptul de concesiune a persoanelor care nu ... mircea ciupe mircea ciupe Ce se intampla cu dreptul de concesiune a persoanelor care nu au descendenti /mostenitori ? Se poate reconstitui dreptul la alti concesionari ai aceluiasi loc ... (vezi toată discuția)
Deshumare ostroveanumarin ostroveanumarin Am un decedat care a fost inhumat intr-un cavou al uni neam , cu acordul acestora , deoarece nu am avut facut cavoul nostru.Dupa un an am terminat cavoul si ... (vezi toată discuția)