avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Bună ziua!De curând am participat la o licitație, ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Bună ziua!De curând am participat la o licitație, organizată ...

Bună ziua!De curând am participat la o licitație, organizată de piețe și oboare (primărie)pentru obținerea unui stand in bazar.Toate actele in regulă,plus 3 garanții date.In ziua licitației sau deschis plicurile și sa constatat că am fost cu cea mai mare sumă oferită,deci câștigător.Dupa 3 zile am fost să dau și diferența de bani și mi sa spus că nu am câștigat deoarece concurența a câștigat chiar dacă a dat mai puțin decât mine,a avut punctaj mai mare la cifra de afaceri!Este legal?Se mai numește asta licitație? Dacă ii dau in judecată,am șanse de câștig?
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 17:00, 13 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! Trebuie văzute criteriile anunțate pentru atribuire. Fără examinarea documentației licitației nu se poate spune ce sanse aveți să anulați licitația.
Mulțumesc pentru răspuns!Nu prea am înțeles! Contează suma dată sau punctele de pe foaia de la camera de comerț?sau cum se calculează!Se mai numește licitație??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Criteriul principal pentru atribuire poate sa nu fie pretul cel mai mare oferit și tot licitatie se numeste. Atribuirea se poate face pe baza mai multor criterii si pentru fiecare dintre ele sa se dea un punctaj și castigator sa fie cel cu punctajul cel mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii atribuire licitatie publica/inchiriere robertsp robertsp V-as ruga daca se poate sa ma ajutati in interpretarea si aplicarea algoritmului de calcul pentru criteriul economico-financiar al unei licitatii publice in ... (vezi toată discuția)
Redeventa danatmr9 danatmr9 Buna ziua! Pentru o licitatie la care vreau sa particip unul din criteriile de atribuire arata astfel: 1 Pretul ofertei 10.00% Descriere: Redeventa - se ... (vezi toată discuția)
Sustinator tert teodor82 teodor82 Buna ziua. Pentru a indeplini criteriile de calificare cu privire la capacitatea economica si financiara (media cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani), o ... (vezi toată discuția)