avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care sunt autoritățile la care ne putem adresa în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care sunt autoritățile la care ne putem adresa în cazul unei ...

Care sunt autoritățile la care ne putem adresa în cazul unei femei care creste iresponsabil 6 pisici în apartament iar mirosul foarte greu, invadează apartamentele din vecinătate prin grile, geamuri deschise și ușa de la întrare. Politia locala și cea a animalelor au sanctionat-o dar mirosul este și mai greu de suportat și nu s-a schimbat nimic.

Alte discuții în legătură

Animale in apartament costin1305 costin1305 Salut, am o vecina care creste 4 caini si nenumarate pisici in apartament. chiar nu ma deranjeaza numarul animalelor, fiecare face ce vrea la el in casa, insa ... (vezi toată discuția)
Padocul de animale in casa vecinului... gigigheroghe gigigheroghe buna ziua, va cer sfatul in legatura cu o problema spinoasa pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am o vecina care tine in casa foarte multe pisici. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Problema vecin claoodia19 claoodia19 Buna ziua, Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema care afecteaza toti locatarii unei scari de bloc. Nu stim exact ce se intampla in casa vecinei ... (vezi toată discuția)