avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot sa imi recuperez banii pe o poprire?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot sa imi recuperez banii pe o poprire?

Discutie: am fost instiintat miercuri 12 mar 2025 de la banca ca mi sa pus poprire pe o suma de 2500 lei datorita unei cereri de la anaf
La ghiseul anaf-ului mi sa comunicat ca am nu am depus o cerere in 2020 de impunere pentru venituri realizate. Mentionez ca eu am firma inchisa si radiata din 2019.
Mi sa comunicat ca sa stabilit o suma din oficiu de pentru 2020
Ne accesand spatiul virtual din 2019 (pentru ca adresa de mail a spatiului virtual fusese creat cu acea adresa de mail compromisa, si stiind ca nu am relatii comerciale nu am mai accesat acest SPASTIU VIRTUAL.

Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestatie la executare, trebuie vazuta comunicarea deciziei...
contestarea la executarea popriri unde si cum trebuie facuta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La instanta de judecata, este un proces in instanta cu taxa de timbru, accesorii, probe... doar contestatia nu opreste executarea. Macar discutati cu un avocat sa va invete ce pasi sa faceti, poate si sa incercati sa discutati si la ANAF...
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire efectuata de directia fiscala primarie - suma prea mare in raport cu debitul htdwoodtrade htdwoodtrade Buna ziua. Acum cateva zile am fost instiintat de banca ca s-a blocat contul pentru executare silita de catre Primarie. Stiam ca exista debite catre ei, in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensia de invaliditate ?? gorjeanul gorjeanul in luna martie mi s-a transmis la banca unde am cardul de pensie o poprire de catre un executor judecatoresc...am discutat cu executorul caruia i-am transmis ... (vezi toată discuția)
Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc ... crysty63 crysty63 Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc sa obtina o executare silita asupra mea, dupa 10 ani si cateva luni la o judecatorie ... (vezi toată discuția)