avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Aș avea o speță care îmi dă bătăi de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Aș avea o speță care îmi dă bătăi de cap ca ...

Bună ziua

Aș avea o speță care îmi dă bătăi de cap ca și președinte asociatie de proprietari. Am adresat o întrebare și celor de la ANSPDCP în acest sens, dar nu au știut concret să îmi dea un răspuns.
Dacă o asociatie nu are imprimanta și trimite emailuri unui centru de copiere pentru a printa actele asociației, acte care conțin date cu caracter personal ale proprietarilor, pentru a avea bon fiscal și a pune suma aferentă în intretinerea proprietarului în interesul căruia sunt îndeplinite actele, încalcă Regulamentul de protecție al datelor cu caracter personal?
Este interes legitim?
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
anne1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: anne1984 , utilizator 10:05, 16 Martie 2025
Cumpărați -vă imprimanta. Dacă vreți ca un centru de copiere să-și facă astfel de politici, probabil că prețul va deveni prohibitiv
Era vorba despre speța în sine, despre legi, despre regulamente care trebui să fie respectate de toți operatorii de prelucrare date cu caracter personal, chiar dacă nu vor, deoarece riscă amenzi uriașe.

- editat de admin pentru limbaj nepotrivit -
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator
Aveți aici un exemplu de politică GDPR bine construită a unui centru de copiere:
[ link extern ] /
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divergente cu presedintele asociatiei andreeaneagu andreeaneagu Va rog foarte mult sa-mi raspundeti si mie la urmatoare intrebare. Asociatie de proprietari nu trebuie sa aiba calculator si imprimanta? Eu administrez o ... (vezi toată discuția)
Prelucrarea datelor personale asistentasociala asistentasociala lucrez la o asociatie care are 2 centre: de zi si unul de plasament in regim de urgenta pentru violenta domestica. Avem camere video pentru a preveni abuzurile ... (vezi toată discuția)
Copii acte asociatie Dana Marin Dana Marin Am solicitat presedintelui asociatiei de proprietari sa-mi puna la dispozitie actele asociatiei, mai putin cele contabile. Imi permite legea sa fac copii dupa ... (vezi toată discuția)