avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Prelucrarea datelor personale
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Prelucrarea datelor personale

lucrez la o asociatie care are 2 centre: de zi si unul de plasament in regim de urgenta pentru violenta domestica. Avem camere video pentru a preveni abuzurile si datorita faptului ca avem centru pentru victimele violentei domestice. Pentru a face o notificare catre ANSPDCP ce lege trebuie studiata? noi ne incadram la protectie si asistenta sociala. Am citit atatea decizii si reglementari si sunt confuza..... Multumesc!
Buna ziua,

Informatiile de care aveti nevoie sunt cuprinse (de principiu) in Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, informatii esentiale cu privire la modalitatile de efectuare a notificarilor precum si alte reglementari in ceea ce priveste ANSPDCP, regasiti si pe portalul www.dataprotection.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare violenta domestica tasemadi tasemadi Buna seara, Deoarece ma confrunt in familie cu un caz de vilenta domestica ( sunt ruda de gradul doi cu victima) si ca in cele mai multe cazuri victima nu ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie angajat angajat sotul ma bate de foarte mult timp si nu mai suport. am apelat in nenumarate randuri la politie si nu au facut nimic deoarece el e cetatean american. de exemplu ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate date cv Bianca Radulescu Bianca Radulescu Buna ziua, Vreau sa stiu daca este legal sa-i dam sa completeze la angajare unei persoane o declaratie pe propria raspundere in care sa fie de acord cu ... (vezi toată discuția)