ioanpp,
Mai sus, mi-am dat cu parerea pentru ca stiu exact cum functioneaza asemenea lucruri.
Pana una-alta as fi de acord cu dumneata, cum ca dumnealor locatarii ar trebui sa hotarasca, eventual intr-o sedinta, efectuarea unor lucrari de desinsectie - dar, de cele mai multe ori, dumnealor, locatarii, in majoritatea lor, nu sunt intotdeauna interesati de chestiune...
Este indeajuns ca unu-doi proprietari, in general de la parter sa anunte "asociatia" de prezenta gandacilor pe spatiile comune, da? Ce tre' sa faca onor asociatia? Sa convoace o sedinta si sa ceara acordul proprietarilor pentru efectuarea lucrarii
Dacă e nevoie de ea bineînțeles. Si nu bagata pe gât locatarilor prin afacerile președintelui cu firmele de dezinsectie. Sigur că asta nu convine, se pierd comisioane ...
Sa zicem ca avem acordul acestora, iar asociatia tre' sa obtina oferte pentru prestarea lucrarii.
Intreb ca la ca la TV: aveti dovezi in acest sens?
Daca nu se obtine acordul proprietarilor, adica nu se efectueaza lucrarea, aveti idee ce se intampla?
Vorba poetului: "e usor a scrie viersuri, cand nimic nu ai a spune"...
Asa ca mai bine supravetuim cu gandacii & sobolanii, nu facem desinsectie si deratizare, ca costa, basca faptul ca stricam afacerile presedintelui...