avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un imobil ultracentral a fost invadat de gândaci ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un imobil ultracentral a fost invadat de gândaci imenși, negri, care vin din canalizarea orașului. Cine ar trebui să intervină pentru asanarea focarului de infecție, cui să i se adreseze asociația de proprietari?

Cine ar trebui sa intervina pentru asanarea unui focar de infectie la un imobil ultracentral invadat de gandaci imensi,negrii, care vin din canalizarea orasului si patrund pe traseul conductelor de apa si scurgerilor pana la etajele superioare?Cui ar trebui sa se adreseze Asociatia de Proprietari?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:14, 6 Mai 2019
Puteti incerca sa faceti o plangere la firma la care platiti serviciul de canalizare...
Puteti incerca sa va adresati si unei firme, sau mai multor firme, de instalatii, poate pot monta un discpozitiv, ceva, la subsol de care sa nu mai treaca aceste vietati
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatia de proprietari prin reprezentant legal sa adreseze cerere oficiala catre operator economic autorizat pentru dezinsectie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Responsabilitatea legala este a asociatiei de proprietari.
Puteti sesiza DJSP in scris cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire. Prin DJSP se poate efectua contracost (plata prin asocia de locatari) dezinsectia si dezinfectia.
Pentru deratizare (sobolani, soareci, etc. trebuie sa va adresati DJSV in scris cu nr. de inregistrare/ data.
Va multumesc pentru raspunsuri. Am facut lucrurile acestea dar cata vreme sursa ramane si noi nu avem acces.lucrurile continua in acelasi mod.Aici era intrebarea mea..
Incercati totusi sa discutati cu o firma, sau mai multe, specializate in domeiul instalatiilor, poate au mai intalnit o asemenea situatie si au o solutie, dvs. degeaba tratati simtomele ( deratizati, etc.) daca nu tratati si cauza ( adica impiedicarea acelor gandaci de a mai ajunge in spatiul dvs.).
Poate se pot monta clapete de sens pe instalatia de evacuare a apei menajere, nu stiu...cereti o parere specialistilor in domeniu, poate va pot ajuta cumva...

Alte discuții în legătură

Subsol tehnic plin de gandaci... dianamonica dianamonica Buna seara, Locuim la parterul unui imobil vechi, cu 4 etaje si ne confruntam cu o problema destul de spinoasa. Inca de cand ne-am mutat, anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu plosnite catali123456 catali123456 Probleme cu plosnite Avem o familie in bloc, probabil cu diverse probleme, domnul a strans de pe strada si de la gunoi tot felul de lucruri si de cateva ... (vezi toată discuția)