avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca sunt copropietar pe un apartament pot renova ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca sunt copropietar pe un apartament pot renova spatiul si ...

Daca sunt copropietar pe un apartament pot renova spatiul si locui in spatiu, fara acordul celorlati copropietari? Acestia au dreptul sa-mi ceara sa parasesc locuinta?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 22:39, 14 Martie 2025
Numai dupa iesirea din indiviziune daca apartamentul se poate imparti fizic , depinde si de cota pe care o detineti , altfel trebuie sa ramana un singur proprietar care sa plateasca sultele celorlalti coproprietari sau se vinde si se imparte suma . Daca ajungeti la un acord cu ceilalti si va lasa sa locuiti acolo , trebuie sa platiti utilitatile , impozitul si poate si chirie pe partile lor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul unui coproprietar cipriang4s cipriang4s Buna ziua ,sunt coproprietar impreuna cu mama,sora si fratele asupra unui apartament,sora este plecata,fratele sta in apart,desi are casa de locuit la tara,eu ... (vezi toată discuția)
Poate intra fosta soție în apartament când dorește? varsator@16 varsator@16 Buna seara,referitor la intrebare,am divortat in urma cu 12 ani,nu am facut partajul,ea(fosta sotie)a parasit locuinta si s-a mutat la concubinul ei,eu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent am mostenit un apartament, ... lorinczz lorinczz Buna seara. am si eu o intrebare, recent am mostenit un apartament, suntem 3 mostenitori. 1 din mostenitori locuieste in apartament, exista o baza legala in ... (vezi toată discuția)