avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT SOTIA VREA SA DIVROTEZE EU NU VREAU
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT SOTIA VREA SA DIVROTEZE EU NU VREAU

DIVORT SOTIA VREA SA DIVOTEZE EU NU VREAU
Nu contează ce vreți dvs,nimeni nu poate fi ținut cu forța într o căsnicie.E suficient ca dna sa depună acțiunea de divorț sa dovedească cu un martor ca exista neînțelegeri și gata..Dacă aveți copii minori concentrați va pe alte aspecte drept de vizita, ,,custodie",domiciliu minori etc.zDiscutati cu un av..
Buna ziua,

Daca exista motive de divort care arata ca respectiva casnicie este grav si iremediabil vatamata, divortul va fi pronuntat.

Aveti in vedere ca si incompatibilitatea poate fi un motiv de divort, deci instanta va dispune oricum desfacerea casatoriei, chiar daca dvs. va opuneti.

Daca exista copii, incercati sa ajungeti la un acord, in interesul superior al acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort TESO TESO ce acte am nevoie ptr divort daca am o fetita de 1 an si mergem cu sotul impreuna sa depunem divortul?bunuri comune nu avem ce am avut a impartit deja noi ... (vezi toată discuția)
Divort ..ajutati-ma va rog niculinu niculinu buna seara, sunt in divort intentat de sotia mea, ea este de acord, iar eu nu sunt, in acest mod cat poate sa dureze? si ce se poate intampla? (vezi toată discuția)
Divort roxypoxy1704 roxypoxy1704 El a plecat de acasa de 4 ani.Acum s-a hotarat sa divorteze, a discutat cu ea si aceasta nu este de acord cu divortul in tot acest timp a sperat ca se va ... (vezi toată discuția)