avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nulitate absoluta sau relativa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nulitate absoluta sau relativa?

Nulitate absoluta sau relativa?

Avem o hotarare a adunarii generale a membrilor unei asociatii pe care vreau sa o contest in instanta pentru ca a fost adoptata fara cvorum. Aceasta hotarare aduce atingere intereselor mele dar si ale celorlalti membri. Eu ma adresez instantei doar pentru mine si cer constatarea nulitatii absolute. Ma pot astepta sa mi se respinga pe motiv ca e nulitate relativa, doar in interesul meu pentru ca ceilalti membri nu s-au sesizat? Desi pare aiurea, stiu. Multumesc.
Rog moderator sa mute topicul in forumul Civil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2025
VictorArditti, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot primaria si politia constata legalitatea unei ag? Costica33 Costica33 Pot primaria si politia constata legalitatea organizarii unei adunari generale a membrilor asociatiei de proprietari? Ce pot face ei? Ati fost in situatii de ... (vezi toată discuția)
Poate o adunare generala sa fie declarata nestatutara ? mihaelapohoata mihaelapohoata Poate o adunare generala sa fie declarata nestatutara daca in asociatie sunt 142 apartamente, din ei 31 nu au cerere de membru iar la adunare sunt prezenti 57 ... (vezi toată discuția)
Contestare hotarare adunare proprietari Andreea Calescu Andreea Calescu Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitoare la contestarea unei hotarari a adunarii generale a proprietarilor. Asociatia din care fac parte a adoptat o ... (vezi toată discuția)