avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot primaria si politia constata legalitatea unei AG?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot primaria si politia constata legalitatea unei AG?

Pot primaria si politia constata legalitatea organizarii unei adunari generale a membrilor asociatiei de proprietari?
Ce pot face ei? Ati fost in situatii de ilegalitate in AG si primaria a indreptat lucrurile?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mesterul61 , utilizator 16:05, 5 Martie 2012
Art. 26 din Legea nr. 230/2007 spune clar: daca o hotarare este contrara legii, statutului sau acordului de asociere atunci se poate ataca in instanta in termen de 45 de zile de la adoptare.:-/:closedtopic::rtfm: Deci fara politie si primarie, hotareste judecatorul de caz.:coffee:
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
ogra, utilizator
e duminica dupa amiaza, chiar nu aveti ce face?
am intrebat altceva si dumneata raspunzi pe alaturi.
Nu ca afara este un viscol mare si incerc sa ajut pe unii sa le dau raspunsuri srict legale.
Aveti cenzor ??? Cenzorul constata daca sunt indeplinite conditiile legale de intrunire a unui adunare generala.
in sfarsit un sfat bun, desigur ca avem cenzor insa l ora la care e pusa ag nu e acasa, e la munca si nu cred ca se invoieste pentru asta

Alte discuții în legătură

Anulare indemnizatie presedinte simonadrg simonadrg In 2008 presedintele unei asocoatii de proprietari si-a stabilit salariul de 400 de lei/luna la o sedinta la care au participat doar 10 persoane din totalul de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal anulat al adunării generale a asociației de proprietari - consecințe Carmen-D Carmen-D Bună ziua. Am câteva nelămuriri și mulțumesc anticipat dacă voi primi răspuns la întrebări. Este vorba tot despre asociații de proprietari. Un ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta : pv ag vs. hotarare ag Username33 Username33 Buna tuturor! PV-ul unei adunari generale a fost incheiat fara a respecta conditiile generale de ordine publica prevazute in L230/2007 si HG1588/2007 privind ... (vezi toată discuția)