avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La o pedeapsă 2 Ani cu executare având 10 luni ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

La o pedeapsă 2 Ani cu executare având 10 luni lucrează, face cursuri...

Buna ziua o întrebare va rog La o pedeapsă 2 Ani cu executare având 10 luni lucrează face cursuri poate formula o cerere pentru venirea acsa in permisie A intrat cu violeta in familie . Sau pot formula eu o cerere către directorul peneciarului Va Mulțumim frumos pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Eliberarea conditionata inainte de termen precupcristina11 precupcristina11 Buna ziua,la o condamnare de 4 ani (viol)fapta savarsita in minoritate,pana in prezent executat 1.8 ani cu zile castig prin munca si ,activitati,cursuri ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua dumneavoastra ma intrebati cat are sotul meu de cand este arestat .are 7 luni pana acum .dar sotul meu nu este condamnat pentru 5 ani cum ati ... (vezi toată discuția)
Eliberare provizorie, cerere din penitenciar, posibila? Unknown25 Unknown25 Buna ziua! Daca sotul meu a a primit 3 ani si 7 luni pentru conducerea unui vehicul fara permis(el avand alte dosare cu pedeapsa sub supraveghere) dar in total ... (vezi toată discuția)