avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara! Am mai multe nedumeriri și va rog dacă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara! Am mai multe nedumeriri și va rog dacă ma puteți ...

Bună seara! Am mai multe nedumeriri și va rog dacă ma puteți ajuta. Deci eu lucrez dacă o sa rămân însărcinată pot lucra pana în ziua în care nasc? După naștere nu doresc prenatal pot sta doar cele 42 de zile apoi sa ma întorc la munca, dar vreau sa primesc stimulentul de inserație se poate? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 15 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti lucra pana in ziua nasterii , dupa care veti intra in postantal de minim42 de zile obligatorii.

Dupa terminarea concediului de maternitatea, va puteti depune actele pentru stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere concediu maternitate (nu crestere copil)! prin demisie andyyblue andyyblue Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate intrerupe concediul de maternitate prin demisie. Mama este in concediu de maternitate si urmeaza sa nasca in curand. ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)