avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este o practica obisnuita sa se amane pronuntarea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este o practica obisnuita sa se amane pronuntarea de peste 10 ori?

Buna seara, am un proces civil despagubiri care dureaza de 3 ani. Din septembrie astept pronuntarea, am avut pana acum 11 amanari. Este posibil asa ceva? Chiar nu se poate face nimic? Avocatul spune ca trebuie sa asteptam, sunteti de aceeasi parere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2025
g..e, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedural nu prea exista variante.Cereri de urgentare,memoriu,procedura contestatiei pt tergiversarea cauzei nu prea au succes sau în anumite cazuri durează.Am 2,3 dosare în care pronunțarea a fost amânată aproape un animal motivarea a venit după 8,9 luni de la acel moment..Practic în 90%din cazuri se amână de cel puțin câteva ori iar în restul de 10%pot fi situatii precum în cazul dvs..
multumesc pentru raspuns. Deci e posibil sa se intre in vacanta judecatoreasca fara pronuntare?
Exista și aceasta posibilitate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata exagerata a procesului... mihneaandrei mihneaandrei Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am actionat in instanta o firma care mi-a adus un prejudiciu in urma unor postari pe internet. Cu alte ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntarea in cazul unui proces Korneliu Korneliu de cate ori se poate amana pronuntarea in cazul unui proces de granituire in care expertul mentionat de instanata a demonstrat ce am cerut? Pare simplu ... (vezi toată discuția)
Dosar amanat de 5 ori, exista vreo limita? Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua. Am un dosar pe rol (https://portal.just.ro/62/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=6200000000167759&id_inst=62) si problema mea este ca a fost anulat de ... (vezi toată discuția)