avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare ! Vă rog dacă ma puteți ajuta , vreau să ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare ! Vă rog dacă ma puteți ajuta , vreau să cumpăr ...

Salutare ! Înmatriculare mașină SUA/USA
Vă rog dacă ma puteți ajuta , vreau să cumpăr o mașină din Anglia cu volan stânga care e adusă din America (mașina e nouă ) .
Am șansa să o înmatriculez în Ro dacă e adusă din Anglia ? Taxele vamale au fost plătite de către compania de acolo.
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2025
Emm19, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte necesare vinzarii/cumpararii unei masini din germania caesarmj caesarmj Am gasit pe un site o masina SH. Am avut o discutie pe mail cu proprietarul masinii. Pe scurt el mi-a spus ca imi trimite masina printr-o firma serioasa in ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
Cat timp poate circula aici in ro o masina adusa din anglia, fara sa fie inmatriculata aici ? Pilu Pilu Buna seara. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: De cateva zile, o cunostinta de-a mea a cumparat o masina din Anglia si a adus-o aici in RO. ... (vezi toată discuția)