avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate- va rog ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate- va rog ajutor


Buna ziua

Azi am fost la registrul comertului pt a suspenda activitatea firmei mele pe 3 ani, doamna de acolo mi-a zis sa vin pe data de 17 pt a ridica mentiunea insa nu am primit nici un numar de inregistrare doar doua facturi cu chitante pt plata taxelor.
Este ok, trebuia sa mai primesc si altceva, este posibil sa am probleme si sa nu mi se dea mentiunea pe 17 luna curenta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cosminghe , utilizator 19:26, 11 Februarie 2010
In mod normal trebuia sa va dea un bon cu numarul mentiunii. Nu cred ca va fi nici o problema, atata timp cat puteti demonstra ca ati platit pentru suspendarea societatii.
Maine intrati la adresa [ link extern ] .

Dupa ce ati achitat nota de calcul ar fi trebuit sa mergeti la ghiseul registratura intrari sa lasati chitantele rosii la ei si sa va luati bonuletul cu nr de inregistrare.
Sfatul meu, daca nu ati facut acesti pasi este sa mergeti maine cu chitantele si nota de calcul in cazul in care este la dvs ca sa fiti sigur ca va inregistreaza dosarul.
Va multumesc pt raspunsuri am gasit lucrarea si nr de inregistrare pe situl recomandat, insa as vrea sa stiu si de unde trebuie sa ridic pe data de 17 mentiunea?
Va multumesc
De la ONRC de la registratura!
Va multumesc mult pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul serviciilor Herra_ Herra_ Stie cineva, va rog, cat costa etapa I (lichidare fara lichidator- dizolvare S.R.L.) AGA si celelalte doc.le fac eu. Nu vreau la leu...vreau sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Dosar srl-d respins flama69 flama69 Buna ziua, Am depus acum o luna si un pic un dosar pentru un SRL-D la Registrul Comertului din Bucuresti. Nu am stiut unde sa caut si pana cand am gasit pe ... (vezi toată discuția)