avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont

Va salut,
Acum doua zile am primit in cutia postala o instiintare, emisa de directia impozite si taxe sect 3, privind infiintarea popririi pe cont.
Intrebare: pot sa fac contestatie la executare?, avand in vedere ca poprirea pe cont este facuta pentru neplata unor amenzi de circulatie din anul 2005, adica de acum 20 de ani. Unde trebuie sa depun contestatia? Ce sanse am sa se aprobe contestatia?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2025
alex522, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire cont pentru amenzi 'neplatite' luc80 luc80 Salut, Am primit zilele trecute un email de la banca cum ca mi s-a pus poprire pe cont pentru niste amenzi de circulatie neplatie catre primaria Botosani. ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar, amenzi, primarie, persoana fizica maloscosmin maloscosmin Buna ziua , astazi am primit o instiintare de la banca cum ca m-i s-a pus poprire pe cont de catre primarie , neavand amenzile platite. Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Poprire salariat rrramor rrramor Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a popririi din partea Directiei de Impozite si Taxe pentru niste amenzi de circulatie neplatite ale unui salariat. ... (vezi toată discuția)