avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie și munca la stat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie și munca la stat

Bună ziua soțul e pensionar la limita de vârstă (din minerit) are 54 de ani. Acum e angajat la o școală (instituție de invatamant) ca muncitor de întreținere. Sa schimbat cumva legea su nu mai are voie sa lucreze ( la scoala fiind instituție de stat) dacă e pensionar? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pensie urmas pentru copii mikybc mikybc Va salut pe toti. As dori sa stiu, daca sotia a muncit pana in 10 ani si a decedat pentru copii, care au varsta de 15 respectiv 17 ani, se poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pensie la limita de varsta maria_mova maria_mova Buna seara ,ma numesc Maria si am o intrebare in legatura cu mama mea pensionara :data nasterii: 1954,26 septembrie 25 ani si 7 luni in grupa II . La cati ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas krys_xndr krys_xndr Legat de pensia militara de urmas, am o intrebare: daca ma inscriu la o scoala de arte ( de 3 ani), mai pot beneficia de pensie, dupa ce am absolvit o ... (vezi toată discuția)