avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt angajată în cadrul compartimentului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt angajată în cadrul compartimentului de statistică ...

Bună ziua, sunt angajată în cadrul compartimentului de statistică medicala, a unui spital de stat din România. Am un spor de 15% care este raportat la grila de salarizare din 2018, împreună cu o indemnizație de hrană fixa de 347 lei pe lună. Menționez că locul de muncă nu prevede studiile superioare, și în consecință nu ne sunt recunoscute. Există o bază legală în baza acestor argumente să pot cere o mărire salarială? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 17 Martie 2025
Dacă locul de muncă nu prevede studiile superioare, atunci degeaba solicitați asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu clava79 clava79 Sunt asistent medical. Am promovat gradul principal in 2009 si de abia la sfarsitul anului 2010 mi s-a recunoscut pe cartea de munca. Am si eu o ... (vezi toată discuția)
Salarizare as. med. licentiat explorator_max explorator_max Buna ziua, As dori sa aflu care este salariul grila si salariul de baza in 2012 pentru as. med.principal licentiat? Transformarea postului meu( din as. med. ... (vezi toată discuția)
Salarizare in sanatate Stefania175 Stefania175 Care este salariul de baza la care ar fi trebuit sa fiu incadrata conform OUG, din 01.08.2016 la functia de asistent medical sef cu vechime 24 ani si 11 luni, ... (vezi toată discuția)