avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau să fac revizuire la o hotarare civilă ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau să fac revizuire la o hotarare civilă ...

Revin cu o problemă de acum 3 zile BUNA ZIUA. Vreau să fac revizuire la o hotarare civilă .Sunt condiții inclusiv pentru fond ,apel ,recurs ,Contestatia în anulare .Am doua probleme 1. se face câte o cerere de revizuire pentru fiecare din cele enumerate si depuse la instanțe sau se face o singura cerere de revizuire?2.Am o cerere de recuzare respinsă si pot solicita reexaminare pentru a se reveni asupra anulării. Cănd pot depune revizuirea după ce s-a judecat cererea de rexaminare? Regularizarea cererii de recuzare în ce temei legal se face?

Alte discuții în legătură

Vreau să fac revizuire la o hotarare civilă comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com BUNA ZIUA. Vreau să fac revizuire la o hotarare civilă .Sunt condiții inclusiv pentru fond ,apel ,recurs ,Contestatia în anulare .Am doua probleme 1. se ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)
Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)