avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! Am un SRL cu obiect principal de activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! Am un SRL cu obiect principal de activitate -6820,iar ...

Buna ziua!
Am un SRL cu obiect principal de activitate -6820,iar ca activitati secundare printre altele am si 5520. Daca as dori sa imi autorizez punctul de lucru pentru cazare self check in mai trebuie sa fac ceva modificari la ORC ?

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Autorizare casă de marcat pe punct de lucru Farama Silviu Farama Silviu Bună seara, rog ajutor în următoarea problema : Dețin un srl cu impozit pe venit, activitatea principala este caen 6820 închiriere și subînchiriere ... (vezi toată discuția)
Va rog niste sfaturi alina240 alina240 Va rog frumos cine ma poate ajuta cu unele informatii. In calitate de persoana fizica detin un imobil compus din 4 camere plus dpendinte. As dori sa ... (vezi toată discuția)