avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furnizarea poza buletin unei persoane cu istoric penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furnizarea poza buletin unei persoane cu istoric penal

Buna seara!

Dorind sa achizitionez o masina, am intrat in legatura cu un domn. Acest nu mai avea masina pe stoc insa a spus ca imi poate aduce din afara ceva pe care cadem de comun acord. Domnul mi a solicitat o poza cu buletinul pentru a imi face o factura proforma. Dupa ce i am furnizat o, i am solicitat si eu poza cu buletinul. Cautandu-i numele pe internet am aflat ca in urma cu 8 ani, a sechestrat in o persoana in Spania cu scopul de obtinere a unei recompense. In acel moment am inteles ca stau de vorba cu un fost infractor. Imediat mi am dat seama ce greseala am facut furnizand buletinul astfel va cer ajutorul. Ce masuri de precautie pot lua? La politie nu pot face nicio plangere pentru o infractiune asupra mea care nu s a intamplat. Imi verific interogarile la biroul de credit, insa nu doresc sa devina ceva ce trebuie sa fac zi de zi, pentru o periodata nedefinita de timp. Stiu ca am gresit, insa va scriu pentru sfaturi si ajutor, daca se poate.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Probleme casco euroins puya_vali puya_vali Buna ziua, ma numesc Valentin si am o problema cu firma de asigurari EUROINS. In luna martie a anului 2010 am incheiat un contract de asigurare casco cu firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia ... Christian Bogdan Christian Bogdan Buna ziua, Azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia de tramvai, pentru a ajunge la servicu, la intersectia Calea Buziasului cu str Siemens din ... (vezi toată discuția)