avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am infiintat o firma de curatenie, cod CAEN 8121
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am infiintat o firma de curatenie, cod CAEN 8121

Buna ziua. Am infiintat o firma de curateni, cod CAEN 8121 (Activități generale de curatenie a cladirilor), as dorii sa stiu de unde as putea lua un chitantier (in cazul platilor prin numerar in urma unei facturi) si cam de ce lucruri am nevoie, precum POS Portabil, Autorizatii de functionare, Autorizatii in sine...etc
Si as mai avea o intrebare legata de zilieri. Daca sunt microintreprindere si doresc sa lucrez exclusiv cu zilieri, sunt obligata sa am angajati pe firma?
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa- contracte cu persoane juridice assportiva assportiva In cazul in care doresc sa-mi infiintez un PFA , pot face contracte cu persoane juridice? Ce imi puteti recomanda in cazul unei firme de curatenie? SRL sau ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru desfundare canale andreea20ro andreea20ro buna ziua,CU ce coduri CAEN se poate desfasura o activitate de desfundare canale? multumesc frumos (vezi toată discuția)
Am un pfa cod caen 8299 infiintat la data de 10.09.2020 paul2020 paul2020 Buna ziua! am un pfa cod caen 8299 infiintat la data de 10.09.2020; intebarile mele sunt urmatoarele: 1 -poate sa presteze servicii de curatenie la domiciliu ... (vezi toată discuția)