avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am un pfa cod caen 8299 infiintat la data de 10.09.2020
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am un pfa cod caen 8299 infiintat la data de 10.09.2020

Buna ziua! am un pfa cod caen 8299 infiintat la data de 10.09.2020; intebarile mele sunt urmatoarele:
1 -poate sa presteze servicii de curatenie la domiciliu sau la clientului in Germania
2 -are nevoie de casa de marcat
3 -ce documente contabile se intocmesc
4 -daca incasarea banilor pentru serviciul oferit se achita de cate client prin banca cum se trece in registrul de incasari si plati
5 -ce se trece in declaratia unica
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:29, 2 Octombrie 2020
Pentru activitatile generale (nespecializate) de curatenie a tuturor tipurilor de cladiri comerciale si profesionale si cladiri rezidentiale va trebuie sa aveti si codul caen 8121. Veti putea sa prestati atat pe teritoriul Romaniei dar si in tari membre UE, in baza contractului de prestari servicii, raportului de activitate lunar si facturii lunare daca veti face incasarea prin contul bancar al pfa. Deci in acest caz e fara casa de marcat. Da, se trece in registrul de incasari si plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- contracte cu persoane juridice assportiva assportiva In cazul in care doresc sa-mi infiintez un PFA , pot face contracte cu persoane juridice? Ce imi puteti recomanda in cazul unei firme de curatenie? SRL sau ... (vezi toată discuția)
Cod caen curatenie la domiciliu MateucaCristi MateucaCristi Vreau sa imi fac o firma de curatenie la domiciliu si curatare tapiterie auto. Sunt nelamurit cu codul caen, care ar trebuie sa fie si mai am o nelamurile, de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid o firma de curatenie la domiciliu si curatenie interior auto MateucaCristi MateucaCristi Am citit pe diverse pagini despre deschiderea unei firme ( nu am inteles mare lucru ) pfa sau srl? Pun problema si daca nu merge firma trb sa o inchid care mai ... (vezi toată discuția)