avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detin doua apartamente pe care doresc sa le inchiriez ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detin doua apartamente pe care doresc sa le inchiriez in regim ...

Detin doua apartamente pe care doresc sa le inchiriez in regim hotelier. Am obtinut autorizatie provizoriede functionare si acum doresc sa inchiriez.
Inteleg ca pentru inchiriere catre Arbnb si Booking trebuie sa platesc un TVA intracomunitar. Imi puteti spune in ce consta procedura de obtinere si apoi cum fac sa achit acest TVA? In situatia in care doresc sa inchiries catre firme si trebuie sa emit facturi, ce alti pasi trebuie sa intreprind?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, deținem un apartament pe care dorim sa îl închiriem ... Nico chetan Nico chetan Bună ziua, deținem un apartament pe care dorim sa îl închiriem în regim hotelier. Care sun pașii ce trebuie urmați pentru a lucra legal? Dorim sa ... (vezi toată discuția)
Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim hotelier (prin airbnb) MsSerol MsSerol As dori sa stiu daca este vreo reglementare in cazul inchirierii de apartamente in regim hotelier, prin airbnb. In afara de raspunderea fiscala pe care o are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un apartament si il inchiriez pe booking.com in ... carmen1308 carmen1308 Buna ziua! Am un apartament si il inchiriez pe Booking.com in regim hotelier, si sunt inregistrata ca persoana fizica cu Cnp la Anaf, Pentru comisionul ... (vezi toată discuția)