avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces penal

buna seara! am saptamana viitoare un proces in care trebuie sa apar un domn impotriva caruia s-a facut in instanta o plangere impotriva rezolutiei procurorului de neancepere a urmaririi penale.
ce trebuie sa cer eu mai exact in instanta ?
~ Conținut șters la cerere ~
Bineinteles trebuie sa ceri respingerea plangerii si mentinerea rezolutiilor ca fiind temeinice si legale sub toate aspectele.Speta nu o cunosc asa ca te pot sfatui doar in principiu.Foloseste-te de argumentele celor 2 rezolutii .Succes!
Solicitati respingerea contestatie formulate si mentinerea rezolutiei procurorului ca fiind legala si temeinica,aratand in acelasi timp,de ce considerati ca este justa si legala masura luata de procuror.
Aratati ca ,clientul dvs.nu se face vinovat de savarsirea infractiunii pentru care s-a formulat plangere impotriva sa,motiv pentru care procurorul a dispus masura legala,aceasta fiind de altfel, corect motivata in rezolutie
este vorba de un recurs al parchetului unei judecatorii impotriva unei rezolutii de nup care il sustine pe clientul meu. in acest caz , trebuie sa fiu de acord cu parchetul care sustine si prin recursul lui, sa se desfiinteze hotararea primei instante care trimetea cazul inapoi parchetului spre cercetare..
clientul meu nu a facut recurs ci numai parchetul in favoarea lui.
sustin parchetul, da?
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2010
noisette, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Decizia tribunalului- continuarea judecatii. suparattul suparattul La judecatorie,instanta de fond respinge ca nefondata plangerea impotriva ordonantei procurorului de NUP (s-a apreciat ca nu s-a depus plangere prealabila in ... (vezi toată discuția)
Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Drept penal - respingere plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului formulata in termen Lucian27 Lucian27 Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)