avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am primit o instiintare de executare silita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am primit o instiintare de executare silita pentru ...

Buna ziua.
Am primit o instiintare de executare silita pentru un credit din 2011 la Provident. Se poate invoca termenul de prescriptie de 3 ani si perimarea executarii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:43, 18 Martie 2025
Buna ziua

Se poate, bineinteles, insa luati legatura cu un avocat pentru ca trebuie sa depuneti de urgenta contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pentru datorie de acum 9 ani Luciann739 Luciann739 Buna seara astăzi am primit o Proprire Pentru o datorie de acum 9 ani către firma Provident Mi a fost instituită proprietea pe conturile bancare! Nu ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executarea silita Buddy Buddy Buna ziua Ma vad pus in situatia de a va cere ajutorul, desi nu as fi vrut niciodata sa ajung aici :-)) Tatal meu a cumparat o rovinieta auto pentru un ... (vezi toată discuția)
Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)