avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am primit o instiintare de executare silita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am primit o instiintare de executare silita pentru ...

Buna ziua.
Am primit o instiintare de executare silita pentru un credit din 2011 la Provident. Se poate invoca termenul de prescriptie de 3 ani si perimarea executarii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:43, 18 Martie 2025
Buna ziua

Se poate, bineinteles, insa luati legatura cu un avocat pentru ca trebuie sa depuneti de urgenta contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anttonnio anttonnio buna ziua , 1. va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitorla un credit acordat de BRD . in mai 2006 am contract un credit de nevoi personale de la BRD , ... (vezi toată discuția)
Elucidare poprire bianca12 bianca12 Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)