avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua azi am avut procesul pentru custodie care a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua azi am avut procesul pentru custodie care a fost amânat ...

Buna ziua azi am avut procesul pentru custodie care a fost amânat deoarece nu sa prezentat pârâta țin să menționez că pârâta nu sa prezentat nici la procesul de ordonanță președințială minora la momentul respectiv este la tata ,mama minorei nu știm unde locuiește deoarece ea nu vrea să spună adresa pt a o cotă legal în mod normal ea știe de proces din portal dar nu vrea sa se prezinte întrebarea este dacă ea nu are o locuință a ei sta la concubinul ei acolo unde a zis ea că locuiește am înțeles că este casa pe numele mamei concubinului ea nu are domiciliul acolo pârâta nu a mai căutat minora de 7 luni de zile ce șanse are tatăl sa obțină custodia copilului menționez că tatăl are condițiile necesare pentru copil și un domiciliu stabil la mama lui și un venit destul de mare
Buna ziua,

Daca dovediti dezinteresul mamei, in procesul de crestere si educare, sunt sanse sporite ca instanta de tutela sa dispuna ca dvs. sa exercitati autoritatea parinteasca,iar locuinta minorei va fi stabilita la dvs.

Masurile legate de copil sunt luate in absenta paratei.

Astfel, dezinteresul manifestat de aceasta poate sa atraga acordarea autoritatii exclusive.

Masura este luata in acord cu principiul preeminentei interesului superior al minorului.

Bună ziua, prin ce as putea sa dovedesc dezinteresul mamei fata de copil?
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cu martori,acte,interogatoriul,capturi mesaje mailul,whatsapp,sms etc.De aceea exista av ca în cazuri sensibile sa va învețe,reprezinte etc
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As putea sa castig custodia fetitei daca el refuza sa se prezinte la proces? daniela1977 daniela1977 as vrea sa casting custodia fetitei mele,ea are 5 ani,dar tatal ei sunt sigura ca nu se va prezenta la proces.Acest lucru ar putea sa fie in defavoarea mea.:(( (vezi toată discuția)
Stabilirea paternității- ceva mai complicat Hereiam123 Hereiam123 Buna ziua sunt noua pe forum si as dori sa va adresez niste intrebari mai complexe.. In urma relatiei cu fostul “iubit” am nascut o fetita care acum este ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorului la tata fam. divortata avand o minora de 9 ani an custodia mamei iar an prezent este an custodia tatalui pt. ca mama a lasato de mai multe ori la tata deoarece ... (vezi toată discuția)