avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut! Am o intrebare in leg cu bransarea de curent ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut! Am o intrebare in leg cu bransarea de curent intre firida( ...

Buna ziua! Am o intrebare in leg cu bransarea de curent intre firida( cum spun ei la caseta ce are o siguranta si o priza) si casa? Cine e indreptatit sa faca acesta lucrare, o pot face cu un electrician particular sau eu personal? Sant ,ingropat cablu si tras la cotul casei nou construite?
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2025
Nick S, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:24, 18 Martie 2025
Buna ziua!
Lucrarea o face un electrician autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea curentului din firida din casa scarii tiberiu8mai tiberiu8mai Buna ziua. Avem un electrician calificat in bloc pe care asociatia l-a imputernicit sa monteze o priza in firida de unde sa putem folosi curent pentru lucrari ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, locuim în casa nou construită de acum 9 ani, eu, ... OviMihai OviMihai Bună ziua, Locuim în casa nou construită de acum 9 ani, eu, soția și cei doi copii. Suntem branșati la electricitate, gaz,cablu, internet, iar pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un bloc cu 9 apartamente si locatarul ... Lora1773 Lora1773 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 9 apartamente si locatarul de la casa construita recent langa bloc doreste sa se racordeze la firida de 3.80 din blocul in ... (vezi toată discuția)