avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Bună seara ! Am și eu o întrebare: mama a fost ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Bună seara ! Am și eu o întrebare: mama a fost vaduva veteran ...

Bună seara ! Am și eu o întrebare: mama a fost vaduva veteran de război care a decedat în 2021 ! M am dus sa plătesc impozitul pe casa și pamint ...și culmea ...a fost scutita de impozit pina în 2019 ...în 2019 n a fost scutita iar apoi scutita pina a decedat 2021...! Nu înțeleg de ce trebuie sa plătesc impozit dacă era scutita....! Multumesc frumos ! LILE BAETELU BUZAU

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri si terenuri mahalean mahalean Buna seara , Mama a fost urmasa de veteran de razboi pina in anul 2010 cind a decedat . Pina acum nu am facut dezbatere succesorala . Directia finantelor ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata impozitului pe teren - veteran de razboi cameliachivereanu cameliachivereanu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, urmasii veteranilor de razboi, (sotiile), daca platesc impozit pe terenul arabil extravilan sau sunt scutiti de la plata; ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sami008 sami008 as dori raspuns la o intrebare: mama mea e vaduva de veteran de razboi de circa 7 ani. pana acum nu a platit impozit pentru locuinta conf. dreptului acordat de ... (vezi toată discuția)