avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am rugămintea am primit de la anaf conf 92 art 1,f ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am rugămintea am primit de la anaf conf 92 art 1,f și g de ...

Am rugămintea am primit de la anaf conf 92 art 1,f și g de la reg com expirare sediul social ca devine inactiva firma pot lăsa firma inactiva și trebuia sa mai depun decl 406 și bilanț decl 100 va rog de a-mi spune va rog sau dacă pot fi amendata pe viitor as vrea sa o lichidez dar trebuie să-mi revin cu bani soțul a avut accident cu masina si este operat cu proteza sold nu mai putem continua cu firma deci este în pensie invaliditate eu anul trecut am făcut un preinfart și am stat din martie 2024 sant tot pensie invaliditate acentuat stresul sia spus concediu as dori să-mi spuneți trebuie sa mai depun 406 ca tva și 394 nu mai pot depune pe 0 ca nu mai sunt plătitor Tva

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de 5 ani nu mai am nici o activitate pe firma ... transstefan transstefan Buna ziua as avea o rugaminte de 5 ani nu mai am nici o activitate pe firma deoarece soțul sa operat proteza de sold nu mai poate a avea activitate pe firma ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate in 2015 ! redu redu o firma infiintata in 2015 nu a avut activitate , Decl. 100 este depusa la timp pe 0 , Decl. 392 nu a trebuit depusa , in Ianuarie 2016 am depus Declaratie de ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate crsteo02 crsteo02 Buna, As dori sa suspend acitivitatea de la 01.01.2012. Puteti sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat si costurile aferente? (vezi toată discuția)