avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, de 5 ani nu mai am nici o activitate pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, de 5 ani nu mai am nici o activitate pe firma ...

Buna ziua as avea o rugaminte de 5 ani nu mai am nici o activitate pe firma deoarece soțul sa operat proteza de sold nu mai poate a avea activitate pe firma am depus bilanț declarații și de la Anaf nea venit o hârtie conf art 92 art 1 f și g urmează sa fim declarați inactivi noi neavând activitate decl 394 și cea de TVA dacă depui îți spune ca nu mai poți depune ca nu mai ești plătitor TVA și dacă ești inactiv trebuie sa depui decl 406 Va mulțumesc mult pentru informații. Ce pași trebuie sa fac sa închid firma și cât mar costa.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:17, 16 Martie 2025
Buna ziua

Declararea inactivitatii fiscale pe art. 92, lit.f si g, nu are legatura cu depunerea declaratiilor, ci cu expirarea mandatului administratorului si expirarea duratei deţinerii spaţiului cu destinaţia de sediu social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare firma inactiva de catre anaf ionela11 ionela11 Buna ziua Am primit in SPV o NOTIFICAREprivind îndeplinirea conditilor pentru declararea ca inactiv si mai spune ca pentru a nu fi declarat inactiv potrivit ... (vezi toată discuția)
Amenda decl.394 ona_elaa ona_elaa Buna ziua, As dorii sa stiu cat de intemeiata este amenda de 12.000lei pe care am primit-o in urma unei inspectii fiscale care a trecut pe p-v ca fapta ... (vezi toată discuția)
Obligatii firma suspendata Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Am urmatoarea problema : in anul 2011, luna februarie am inregistrat la Reg.Comertului si ANAF, suspendarea firmei. In anul 2014, am prelungit ... (vezi toată discuția)