avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem trei frați. Unul dintre noi a rămas în casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem trei frați. Unul dintre noi a rămas în casa părintească ...

Suntem trei frați. Unul dintre noi a rămas în casa părintească după ce părinții noștri au murit dar nu s-a făcut moștenirea după niciunul fiindcă nu cumpărat cu acte terenul.
Întrucât fratele nostru a decedat în urma cu cinci ani, nu s-a făcut moștenirea nici după el. Acum, fiicele acestui frate decedat au obținut în instanță dreptul de proprietate prin uzucapiune. Există drept de apel. Punem noi ceilalți doi frați să contestăm la acest apel, faptul că trebuia făcută moștenirea după tatăl nostru?
Noi am aflat acum despre proces și nu nu se pare corect că au profitat de bunăvoința noastră. Menționăm că nu au făcut nimic la locuința, decât au menținut-o "să nu cadă pe ei).
Mulțumim anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: maria v , utilizator 14:54, 19 Martie 2025
daca atatia ani nu v-a interesat proprietatea, cred ca ati putea lasa oamenii sa isi faca linistiti viata acolo.
E dificil de spus fără a vedea hotărârea din prima instanta,cu cine s au judecat în contradictoriu etc.Mergeti la un av pt îndrumări E greu de ghicit pe forum o astfel de problema..

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

E dificil de spus fără a vedea hotărârea din prima instanta,cu cine s au judecat în contradictoriu etc.Mergeti la un av pt îndrumări E greu de ghicit pe forum o astfel de problema..

S-au judecat cu primăria de sector, cu primarul , cu fiscul parcă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune 1voice 1voice Buna ziua! Cazul este urmatorul: Un imobil a fost cumparat cu chitanta de mana in '75 de catre o domn, acesta decedand ulterior. De atunci in casa ... (vezi toată discuția)
Eliberarea unui act de identitate ghita2000 ghita2000 Buna seara, Eu domiciliez intr-o localitate rurala,locuiesc impreuna cu un frate de al meu in casa parintilor,la acest moment decedati amandoi.De curand ... (vezi toată discuția)
Cadastru fara act de proprietate ? visinescu visinescu Se poate face cadastru si intabulare pentru un teren cu 2 proprietari ( 2 frati care au mostenit terenul)? care sunt actele necesare ? se poate realiza si fara ... (vezi toată discuția)