avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Sotul mă ameninta că în caz de divorț ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Sotul mă ameninta că în caz de divorț îmi poate ...

Buna ziua.Sotul mă ameninta că în caz de divorț îmi poate lua copiii deoarece sufăr de epilepsie.Mentionez că urmez un tratament care împiedică total manifestarea acestor crize.Nu au existat și nu exista probleme din cauza acestei boli, cum ar fi neputință in a creste copiii,sau situații în care as putea pune in pericol pe aceștia.Un raport medical îmi confirmă că nu exista nici o restricție in a ami creste copiii,că sunt aptă pentru creștere și educația lor.Se poate folosii soțul în favoarea lui pentru a mi luat copiii?
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:52, 19 Martie 2025
Bună ziua, legal nu. In orice caz și daca afecțiune dvs. ar fi invocată, câtâ vreme nu vă afectează capacitatea de a vă îngriji de copiii nici nu ar trebui să conteze, dar în orice caz nu va fi nici pe deparrte unicul criteriu de stabilire a domiciliului copiilor.
O sa faceți dovada în instanta cu actele medicale respective,cu martori ca dvs va ocupati de copii,ca nu exista impedimente de ordin medical etc.Sotul vrea sa va manipuleze dacă nu era aceasta afecțiune medicala venea cu alta poveste..
Instanta va analiza toate argumentele și probele.
Nu câștiga automat cum crede el.
Sa aveți și dvs. avocat.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boala bpoc si pensionarea kadyyyy kadyyyy Buna ziua as dori sa va adresez o intrebare legata de o afectiune a mea descoperita anul acesta.Recent am aflat ca sufar de bpoc si astm combinat cu alergii ... (vezi toată discuția)
Epilepsia si locul de munca Larisa-Ella Larisa-Ella Buna ziua,am o forma foarte usoara de epilepsie de la 11 ani,in prezent am 24 de ani si as vrea sa urmez o facultate de medicina veterinara iar pe parcurs ... (vezi toată discuția)