Buna ziua.Sotul mă ameninta că în caz de divorț îmi poate lua copiii deoarece sufăr de epilepsie.Mentionez că urmez un tratament care împiedică total manifestarea acestor crize.Nu au existat și nu exista probleme din cauza acestei boli, cum ar fi neputință in a creste copiii,sau situații în care as putea pune in pericol pe aceștia.Un raport medical îmi confirmă că nu exista nici o restricție in a ami creste copiii,că sunt aptă pentru creștere și educația lor.Se poate folosii soțul în favoarea lui pentru a mi luat copiii?
Mulțumesc frumos.
Bună ziua, legal nu. In orice caz și daca afecțiune dvs. ar fi invocată, câtâ vreme nu vă afectează capacitatea de a vă îngriji de copiii nici nu ar trebui să conteze, dar în orice caz nu va fi nici pe deparrte unicul criteriu de stabilire a domiciliului copiilor.
O sa faceți dovada în instanta cu actele medicale respective,cu martori ca dvs va ocupati de copii,ca nu exista impedimente de ordin medical etc.Sotul vrea sa va manipuleze dacă nu era aceasta afecțiune medicala venea cu alta poveste..