avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daca hotărârea definitivă de anulare a executării ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca hotărârea definitivă de anulare a executării silite ...

Daca hotărârea definitivă de anulare a executării silite nu prevede și restituirea taxelor judiciare de timbru ci doar a cheltuielilor de judecată ce trebuie să fac pentru recuperarea acestora cf. prevederilor legale?

Alte discuții în legătură

Am castigat contestatia la executare silita. ce fac pentru recuperare bani AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma procesului de contestare executare silita pe care l-am castigat si pentru care s-au anulat toate actele de executare silita as vrea sa recuperez banii ... (vezi toată discuția)
Recuperare cautiune vicamircea vicamircea Am o hotarare civila data deTribunal in care mi s-a admis in parte contestatia la executarea silita. S-a dispus anularea partiala a actelor de executare ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa judiciara de timbru fdanila fdanila Am cistigat in recurs procesul de anulare a executarii silite. Doresc sa recuperez taxele judiciare de timbru platite la fond si la recurs.Chitantele ... (vezi toată discuția)