avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am castigat contestatia la executare silita. Ce fac ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am castigat contestatia la executare silita. Ce fac pentru recuperare bani

In urma procesului de contestare executare silita pe care l-am castigat si pentru care s-au anulat toate actele de executare silita as vrea sa recuperez banii opriti din salariu si sa recuperez taxa de timbru judiciar de 1000 lei. Prima instanta a precizat in incheiere restituirea taxei de timbru . Am inteles ca trebuie facuta cerere la administratia financiara.. Pot recupera banii de la executorul judecatoresc pe cale amiabila sau trebuie deschis alt proces de intoarcere executare silita?Ei mai au cale de atac impotriva procesului daca il deschid?
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2018
AlinaDumitrache, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlinaDumitrache , utilizator 12:59, 15 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați acțiune având ca obiect întoarcerea executării silite.

Vă rog să observați că art 723, alin 3 constituie cadrul legal al acestei solicitări, statornicind că:
“ Dacă nu s-a dispus restabilirea situaţiei anterioare executării în condiţiile alin. (1) şi (2), cel îndreptăţit o va putea cere, pe cale separată, instanţei de executare. Judecata se va face de urgenţă şi cu precădere, hotărârea fiind supusă numai apelului.”
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Având în vedere că aveti hotărârea definitivă, încercați întâi o adresa catre pârât prin care îi puneti in vedere aspectele referitoare la contestația câștigată si ca ulterior veti demara o altă acțiune la care se vor aduna alte cheltuieli.
...
Multumesc
..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.instanta a anulat executarea silită considerand-o ... Drujescu Drujescu Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită considerand-o abuzivă.De la cine recuperez onorariul executorului,de la el sau de la banca care la angajat sa ... (vezi toată discuția)
Cum se pot recupera diferentele de salariu platite in plus unui salariat ? oanaportar oanaportar In instanta, salariatul a castigat initial o marire de salar, iar institutia i-a acordat la salariu in plus, lunar, diferente de bani. Intre timp, salariatul ... (vezi toată discuția)
Poprire judecatoreasca Alexandrac86 Alexandrac86 Am avut o poprire pe cont de 600 de lei. Am dat in judecata biroul respectiv am castigat procesul. Pana sa se finalizeze procesul acest birou executoriu mi-a ... (vezi toată discuția)