avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cota de impozitare persoane juridice domeniul agricol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cota de impozitare persoane juridice domeniul agricol

Pentru o firma a carei activitate este in domeniul agricol cod caen 0111 se aplica cota de impozitare de 0,4% pentru toate cladirile aflate in proprietate sau doar pt magaziile de cereale .
Ei au in proprietate si cladiri precum sediul administrativ , atelier mecanic , magazin,atelier fierarie , casa cazan , casa bascula , casa ciocan pneumatic , magazie lemne.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri nerezidentiale coriel coriel Am citit in Legea 277/2015 ca ptr cladirile nerezidentiale aflate in proprietatea unei persoane fizice utilizate ptr activitati din domeniul agricol,impozitul ... (vezi toată discuția)
Ajutoare pentru incalzire tsorinela tsorinela Buna ziua, ma numesc Sorinela Teodorescu.Vreau sa ma lamuriti intr-o problema, si anume: mama are o pensie de boala de 590 lei lunar (5900000 lei vechi).ea a ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire coman cristina coman cristina dac am un tractorU650 ,o combina o masina dacia ,mai beneficiez de ajutorul de incalzire,caci oricum iarna nu am activitate cu ele,deci nici venit (vezi toată discuția)