avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am fost ieri si am platit impozitul la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am fost ieri si am platit impozitul la apartament (mentionez ...

Buna ziua! Am fost ieri si am platit impozitu la apartament(mentionez ca suntem doar doua pers trecute) dupa care am platit si impozitul la masina fiind pe numele sotului,intrebarea mea este:Dc iau trecut si teren si cladire la impozitu masini?( Mentionez ca nu am licitat si nu am loc de parcare )am platit 15000 pe an ptr parcare si parchez oriunde in Oras fara sa platesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 17:51, 19 Martie 2025
Nu credeti ca cele mai bune info le gasiti la Primarie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca impozitul reprezinta o suma care se imparte la nr de coproprietari , in cazul d-voastra la 2 iar sotul mai are in plus si impozitul pentru masina , este foarte simplu , indiferent de nr coproprietarilor , suma este aceiasi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Libertatea de circulatie / drepturi cetatenesti ALeonard ALeonard buna seara locuiesc intrun oras pe cere-l ador, pentru care platesc impozite si tot ceea ce se cere, dar am o mare nedumerire cu privire la ce pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Mostenitori la concesiune bel_bel bel_bel am o problema si ptr a o rezolva intr-o prima faza sau pentru a sti o parere m-ar interesa un ajutor din partea d-voastra Tata cand era in viata a licitat ... (vezi toată discuția)
Garaj in curte comuna RoxanaAnda RoxanaAnda Buna seara! Locuiesc intr o casa ce este impartita in apartamente, deci sunt mai multi proprietari. Curtea este comuna. Ceea ce ridica problema ... (vezi toată discuția)