avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună seara, aș dori un sfat dacă mă puteți ajuta ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună seara, aș dori un sfat dacă mă puteți ajuta sau îndruma ...

Bună seara, aș dori un sfat dacă mă puteți ajuta sau îndruma în vreun fel.
În momentul de fata mă aflu în postura de seller , reprezentând o persoană juridică pe platforma de vânzări online Marketplace eMag .
În 20 decembrie, am trimis în depozitul eMag marfa în vederea comercializării, recepționate conform ștampilelor și fișei de livrare cu ștampilă eMag și dovada de livrare a firmei de curierat.
Cu toate acestea, la acest moment, coletele nu se regăsesc fizic la destinatar, nu sunt încă pe raftul de vânzare (stocul fiind zero încă de anul trecut pentru unul dintre produsele trimise), iar demersurile noastre pentru clarificarea situației au rămas fără un răspuns concret.

Am utilizat modalitatea contractuală de soluționare a litigiilor, deschizând tichete încă din 31 decembrie 2024, însă răspunsurile primite s-au limitat la notificări de tip "Reminder către colegii din departamentul abilitat", fără o soluționare efectivă timp de aproape 3 luni, perioadă în care tichetul a rămas deschis.

Singura modalitate prin care un seller poate lua legătura cu un reprezentant eMAG este prin mesageria internă a platformei, nefiind disponibil un număr de telefon dedicat pentru astfel de situații. Cu toate acestea, nu am primit niciun răspuns prin mesagerie până în prezent. Timpul de așteptare este extrem de lung, iar eMAG nu manifestă o reală intenție de soluționare a acestei probleme.

Vă mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2025
Baciu L, utilizator
Cel mai recent răspuns: Baciu L , utilizator 11:03, 20 Martie 2025
in contractul respectiv nu sunt prevazute si penalitati pentru neexecutare conforma?
Din partea lor nu, evident . Este foarte bine pus la punct .

adriandimitriu a scris:

in contractul respectiv nu sunt prevazute si penalitati pentru neexecutare conforma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Din greșeală, am trimis unui client un produs gratuit (am omis să trecem pe awb valoarea rambursului) dar el pretinde că a plătit curierului expediția. cum ne putem recupera banii? cosmin_adrian cosmin_adrian Buna ziua, Noi operam un magazin online in Cadrul Emag (suntem parteneri) si avem o problema cu un client caruia i-am trimis un produs gratuit omitand sa ... (vezi toată discuția)