avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Am avut un accident minor in trafic. Am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Am avut un accident minor in trafic. Am completat ...

Buna ziua,

Am avut un accident minor in trafic.
Am completat impreuna cu cealalta persoana implicata in acest accident o constatare amiabila de accident.
S-a deschis un dosar de dauna, din care reiese ca eu sunt persoana vinovata, desi cealalta persoana este cea vinovata de accident.
Agentul constatator din partea asiguratorului nu a facut o ancheta din care sa se vada cine este de vina.
Cum pot sa contest acest dosar de dauna sau sa cer o reexaminare a conditiilor in care s-a petrecut accidentul.
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
Mihai Anghel Badescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier.ce este de facut? Tud.Mihai Tud.Mihai Buna ziua, In urma cu o 2 zile am fost implicat intr-un accident usor intr-un sens giratoriu,eu circulam in sensul giratoriu,parcursesem trei sferturi din ... (vezi toată discuția)
Obligatii asigurator, constat amiabil ovidiupal ovidiupal Masina mea a fost accidentata in parcare de un domn care dupa ce a parut cooperant si mi-a lasat numarul de telefon si parea dispus sa vin cu mine la ... (vezi toată discuția)
Impact autoturism - tir roxana75 roxana75 Buna ziua, In urma cu o saptamana autoturismul pe care il conduceam regulamentar a fost agatat de remorca unui TIR care a schimbat banda fara sa se asigure si ... (vezi toată discuția)