avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. În urma unui interviu la care am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. În urma unui interviu la care am fost acceptata, ...

Bună ziua. În urma unui interviu la care am fost acceptata, mi am dat demisia de la firma la care lucram. Ajungând la noul loc de muncă, persoana care trebuie sa mi arate ce am de făcut, refuza sa facă acest lucru, fiind o persoana cu probleme psihice, amenință patronul ca și da demisia și nu mai știe nimeni cum sa facturare. Patronul nu știe cum sa pună problema. Mi s a spus sa stau acasa pana se calmeaza persoana. Ce pot face în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 18:28, 24 Martie 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum sa stati acasa ? Cine va plateste cat stati acasa?
Probabil firma. De asta sunt debusolata ,în 35 de ani de munca nu am întâlnit asemenea caz. Le am cerut sa mi caute alt departament și mi au răspuns ca nu au unde. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Cum sa stati acasa ? Cine va plateste cat stati acasa?

Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
elenamoroianu, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati in scris angajatorului sa va comunice, tot scris, care este situatia dvs pe perioada cat stati acasa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca cel mai bine ar fi sa va indreptati spre alte zari. Situatia pietei fortei de munca va este favorabila. Cererea este mai mare decit oferta. Succes!
Buna ziua !
Adica cum nu stie nimeni cum fuctioneaza un program ? Eu va spun ca stie , cel care a instalat programul. Sau a fost instalat de aceasta colega ? Sunt doua posibilitati. Directorul sa ia legatura cu firma care a instalat acel program si a doua posibilitate persoana in cauza sa fie obligata sa arate cum functioneaza acel program . O astfel de situatie nu am intalnit , ca intr-o firma doar o persoana sa stie sa lucreze pe un program . Cum se descurca firma cand acea angajata pleaca in concediu sau daca prin absurd se poate imbolnavii . A cui e vina ? Deducem foarte usor .

Alte discuții în legătură

Divort stanadrian stanadrian buna ziua lucrez in franta din mai 2010 pina in ianuarie 2012prin contract de romania deci detasata. in 1 februarie 2012 am parasit domiciliul unde stateam cu ... (vezi toată discuția)
Creare lista cu angajatori neseriosi in functie de judet streck streck Buna ziua, Am urmatoarea problema: Am lucrat pentru o firma multinationala intr-un alt oras decat in cel in care locuiesc si dupa o perioada am primi o ... (vezi toată discuția)
Pot face reclamatie la itm? nbologa nbologa am si eu o problema cu fostul meu angajator.in perioada 25 martie -6 mai am lucrat in cadrul unei companii.am avut contract de munca inregistrat la ... (vezi toată discuția)