Bună ziua. În urma unui interviu la care am fost acceptata, mi am dat demisia de la firma la care lucram. Ajungând la noul loc de muncă, persoana care trebuie sa mi arate ce am de făcut, refuza sa facă acest lucru, fiind o persoana cu probleme psihice, amenință patronul ca și da demisia și nu mai știe nimeni cum sa facturare. Patronul nu știe cum sa pună problema. Mi s a spus sa stau acasa pana se calmeaza persoana. Ce pot face în acest caz?
Probabil firma. De asta sunt debusolata ,în 35 de ani de munca nu am întâlnit asemenea caz. Le am cerut sa mi caute alt departament și mi au răspuns ca nu au unde. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc
Cornel Vasile a scris:
Cum sa stati acasa ? Cine va plateste cat stati acasa?
ibn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cred ca cel mai bine ar fi sa va indreptati spre alte zari. Situatia pietei fortei de munca va este favorabila. Cererea este mai mare decit oferta. Succes!
Buna ziua !
Adica cum nu stie nimeni cum fuctioneaza un program ? Eu va spun ca stie , cel care a instalat programul. Sau a fost instalat de aceasta colega ? Sunt doua posibilitati. Directorul sa ia legatura cu firma care a instalat acel program si a doua posibilitate persoana in cauza sa fie obligata sa arate cum functioneaza acel program . O astfel de situatie nu am intalnit , ca intr-o firma doar o persoana sa stie sa lucreze pe un program . Cum se descurca firma cand acea angajata pleaca in concediu sau daca prin absurd se poate imbolnavii . A cui e vina ? Deducem foarte usor .
Divort
stanadrian
buna ziua lucrez in franta din mai 2010 pina in ianuarie 2012prin contract de romania deci detasata. in 1 februarie 2012 am parasit domiciliul unde stateam cu ... (vezi toată discuția)