avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Programul Saptamana verde se desfasoara in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Programul Saptamana verde se desfasoara in conformitate cu metodologia ...

Programul Saptamana verde se desfasoara in conformitate cu metodologia aprobata prin ordinul de ministru nr. 6.755/06.12.2023. Acesta are o durata de 5 zile consecutive lucratoare in timpul anului scolar si se desfasoara in baza unei planificari, la decizia fiecarei unitati de invatamant. Școala mea a ales perioada 11-17aprilie 2025. Și nu este aprobată. De ce nu este legal?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 09:30, 21 Martie 2025
Ați spus chiar dumneavoastră - 5 zile lucrătoare consecutive .
11 este vineri, urmează două zile nelucrătoare, apoi alte 4 lucrătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numire director liceu enrike enrike Am susţinut concursul pentru ocuparea unui post de director la liceu într-un judeţ pilot în sesiunea octombire – noiembrie 2008, fiind ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol bogdan_alexandru bogdan_alexandru Salutare, Vă rog să mă ajutați în interpretarea art. 21 din O.M.E.C.T.S. nr. 5349 din 07.09.2011 privind aprobarea Metodologiei de organizare a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cadre didactice valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o explicatie privind articolele enumerate mai jos ale Ordinului nr. 4050/2021 pentru aprobarea Normelor ... (vezi toată discuția)