avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot obtine un duplicat al cartii de munca? Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot obtine un duplicat al cartii de munca? Am pierdut-o, iar ...

Cum pot obtine un duplicat al cartii de munca?am pierdut o.iar casa de pensii mi a eliberat doar un stagiu de cotizare cu citiva ani in urma.doresc sa scot un duplicat.cum pot proceda?multumesc
Cel mai recent răspuns: aura19731991 , utilizator 09:01, 23 Martie 2025
Ma scuzati ca nu inteleg.acum sint angajata momentan.angajatorul imi da da adeverinta cu vechimea in firma in cazul in care ies la pensie(chiar si pe caz de boala).dar stagiul acela de cotizare pe care il am arata ca vechimea e inregistrata la casa de pensii.sau gresesc?adica vreau sa intreb cine imi elibereaza aceasta adeverinta de vechime pt toata vechimea mea in munca?
1. Cand veti inceta activitatea , angajatorul va da elibera adeverinta de vechime cu perioada lucrata.

2. Nu exista o adeverinta de vechime totala .. adeverintele se elibereaza de fiecare angajator in parte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua în cazul în care cartea de muncă a fost pierdută,cum ... Alexandra.Lavinia Alexandra.Lavinia Bună ziua în cazul în care cartea de muncă a fost pierdută,cum se poate recupera? (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Pierderea cărți de munca Monitor Oficial Monitor Oficial Buna seara , am pierdut cartea de munca , am lucrat la Preparațiile de cărbune Vai Jiului , in 2004 am băgat ordonanța având un accident de munca , am ... (vezi toată discuția)