avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am tras un fir de lumina pentru 5 zile de la alt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am tras un fir de lumina pentru 5 zile de la alt ...

Buna seara ..am tras un fir de lumina pentru 5 zile de la alt apartament ..apartamentul fiind tot al nostru al familiei practic consumul vine pe factura de la celălalt apartament ..este riscul de ceva mâine când vin cei de la ppc sa îmi facă conectarea dinou? Se consideră tot furt?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 01:29, 21 Martie 2025
Pana maine faceti bine si desfiintati acel fir ca sa nu aveti surprize .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal nevinovat buna seara am si eu o problema de fapt sora mea, s a mutat in ... anca14cris anca14cris Buna seara Am si eu o problema de fapt sora mea, s a mutat in chirie intr un apartament in 2017,totul a fost ok pana saptamana trecuta cand a venit cineva de ... (vezi toată discuția)
Problema cu lumina de pe scara, va rog sugestii ellena ellena Locuiesc intr-un bloc cu scara neiluminata natural, si de aceea pe fiecare palier exista in permanenta un bec aprins, mai putin la ultimul etaj unde este ... (vezi toată discuția)
Furt energie electrica? dboariu dboariu Intr-un imobil (casa) cu mai multe apartamente (fiecare avand contor separat de energie electrica), mai exista un contor care deserveste casa scarilor spre ... (vezi toată discuția)