avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot schimba regimul spatiului comercial în ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot schimba regimul spatiului comercial în rezidential?

Buna seara. In urma cu patru luni, am cumpărat un apartament, spațiu comercial. Cum pot schimba regimul acestuia în rezidential? Menționez că încă cartea funciară nu mi.a eliberat hârtiile.
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: konadelle , utilizator 09:47, 23 Martie 2025
cel mai simplu este printr-o autorizatie de construire
Buna ziua. Mulțumesc. Dar nu vreau să construiesc nimic. Doar să văruiesc. Și o autorizație se dă pe baza de cf, , iar eu am doar c-v.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa scrie in extrasul de carte funciara ? elenadaniela elenadaniela Buna seara. As dorii sa-mi achizitionez un apartamentprin programul Prima Casa, iar apartamentul pe care am vrea sa-l cumpar este nou si are scris in Extrasul ... (vezi toată discuția)
Amplasare container pe spatiu privat CiprianJipa CiprianJipa Buna Ziua, Am inchiriat un spatiu comercial de la un mall. Terenul este afara, in spatele centrului comercial. Vreau sa pun un container pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Destinatie imobil - diferita in cf fata de ac anyais anyais Buna ziua, am cumparat un imobil care este mentionat ca fiind \"Locuinta\" in cartea funciara. Insa autorizatia de construire a fost pentru \"tipografie ... (vezi toată discuția)