avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Dacă vreau sa angajez ptr 2-4 ore o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Dacă vreau sa angajez ptr 2-4 ore o persoana ce ...

Buna seara. Dacă vreau sa angajez ptr 2-4 ore o persoana ce are funcția de baza in alta parte (are salariul minim), cât trebuie sa plătesc contribuțiile la stat? La fel ca celălalt angajator? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:59, 21 Martie 2025
Platiti la salariul acordat.
Ca să puteți aplica această excepție de la taxarea ca și cum ar avea un singur loc de muncă trebuie să îi cereți o declarație pe propria răspundere:

Avem însă și unele excepții de la suprataxare:
- o dată, pentru angajații part-time cu mai multe contracte de muncă în derulare și care însumează pe acestea cel puțin salariul minim pe economie; ca să o pună în aplicare, s-a decis ca angajatorii să ceară lucrătorilor part-time cu multiple contracte să le aducă lunar câte o declarație pe propria răspundere;

Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_663...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar angajat comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am un pensionar angajat cu 2 ore/zi, perioada nereterminata si pentru luna august (cand au intervenit modificarea cu CAS si CASS) mi-a adus decizia ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca hukviorel2005 hukviorel2005 buna ziua, am si eu o intrebare. sunt deja angajat la o societate cu un contract de 8 ore / zi este posibil sa mai am inca un contract de 4 ore/ zi la o ... (vezi toată discuția)
Deducere, contributii cim norma partiala dona77 dona77 Buna seara, Baza la care se aplica contributiile (+impozitul) datorate la stat pentru un CIM cu norma partiala este venitul brut corespunzator acelei norme ... (vezi toată discuția)