avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o bunica pe care o intretine un nepot si ea nu stiu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o bunica pe care o intretine un nepot si ea nu stiu cum a fost ...

Am o bunica care o intretine un nepot si ea nu stiu cum a fost pacalita sa i lase casa.Acel nepot i interzice sa iasa afara din curte,nu i cumpara lemne,i ia banii de alimente ,pensia si mai are si alti nepoti.O inchuie in curte si vecinii nu mai stiu nimic de ea.Cum as putea sa o vad daca ala tot zice ca i curtea lui?Mentionez ca mama mea are domiciliul acolo.ar putea sa o dea afara?Mama este plecata in afara,iar eu locuiesc la un alt domiciliu.pe tata l au evacuat din casa sase luni.

Alte discuții în legătură

Plângere penală Yony7979 Yony7979 Bună ziua,sora mea a mostenit o casă de la bunica noastră prin contract de întreținere în care spunea că lasă întreaga ei avere ei,sa ajuns la ... (vezi toată discuția)
Amenințări, jigniri, acuzații grave cotoilauraligia cotoilauraligia Bună ziua! Revin la dumneavoastră cu următoarea întrebare; ce măsuri pot lua împotriva naturii mele care de un an și jumătate mă hartuieste...Pe ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu sau lovire sau alte violente? va salut cu ... Georgian S Georgian S Violare de domiciliu sau Lovire sau alte violente? Va salut cu respect si va multumesc anticipat pt ajutorul dvs. Am si eu o cauza pe care nu o inteleg ... (vezi toată discuția)