avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eu am contract de 8h/zi,dar patronul mă trimite ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eu am contract de 8h/zi,dar patronul mă trimite ...

Buna dimineața
Eu am contract de 8h/zi,dar patronul mă trimite acasă după 3-4 ore sau îmi zice să rămân acasă să nu vin sau îmi modifica programul și mă cheamă ba 4 ore,ba 5ore, ba 6 ore...
Este normal? Eu așa nu o să îmi fac norma de minim 160h/luna niciodată
Adică eu vreau sa muncesc dar nu se poate...nici restaurantul nu îl închide...deci vânzare este
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 21 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul il luati intreg? In pontaj /condica de prezenta cum figurati orele in care stati acasa?
Nu ..iau salariu fix pe orele care le am
Iar în pontaj ne scrie învoit
Și nu sunt singura...suntem mulți angajați

Cornel Vasile a scris:

Salariul il luati intreg? In pontaj /condica de prezenta cum figurati orele in care stati acasa?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Inspectia Muncii/ITM, in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta obligatorie gabrielaion gabrielaion Conform OUG 53/04.08.2017 de modificare a Codului Muncii, devine obligatorie Condica de prezenta. Cum se tine condica de prezenta la angajatii care presteaza ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare... Arvwen Arvwen Firma la care lucrez ne-a schimbat programul de lucru , cu toate ca in CIM durata timpului de munca este precizata 8h/zi - 40 ore /saptamana , ei ne obliga sa ... (vezi toată discuția)
8 ore? dorderacu dorderacu e legal ca lucrand in mass media sa fiu pontat doar pentru orele in care sunt in emisie? ( am 3 ore de emisie, dupa care mai stau 1 ora -2 sa mai pregatesc ... (vezi toată discuția)